Voortgang
comments 6

Voortgangsvergelijk

Een weekje geleden waarde een filmpje over het Nederlands deel van het internet. Een filmpje van een transgender die drie jaar lang dagelijks een foto maakte en zo haar transitie liet zien. Reken er maar op dat ik daar niet omheen kan, dat soort dingen krijg ik via fora, facebook, twitter en e-mail voor m’n neus.  Zelf heb ik mij aan het begin van mijn transitie voorgenomen om regelmatig foto’s te maken, dagelijks is niet gelukt. Maar de verschillen zijn duidelijk:

Progress Januari 2013 (800x599)

 

Het verschil sinds het begin. Half april begon ik met Androcur en begin augustus met Progynova. Dat betekent respectievelijk 9 en 5 maanden tot nu. Zoals iemand al opmerkte over deze compilatie: bij iedere foto staan je mondhoeken verder omhoog. Dat vind ik een mooi bewijs voor het feit dat een transitie zo onnoemelijk veel meer is dan alleen maar die operatie.

6 Comments

 1. Seanneman ;) says

  En wie was diegene met die reactie dan 😮 die mag je wel bedanken met heel veel knuffels #Troll
  nee schat this je gegund

  • Ik maak er gewoonte van geen namen te noemen van anderen, vooral niet als ze uitspraken op andere plekken doen dan hier. Maar inderdaad, het was jij met de scherpe opmerking. Waarvoor mijn dank trouwens! 🙂

 2. Ellie Beerendonk says

  Inderdaad, leuk van die mondhoeken! Moet je echt blijven doen, regelmatig foto’s maken.

 3. Messina says

  Binnengekomen via een forum (je weet waarschijnlijk zelf wel welke! ;))
  Wilde even zeggen dat je een kanjer bent!

  Liefs, Messina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.