Geen categorie, Overige
comments 2

Fading Gender 2.0

Oh hai! Lang geleden! Als je dit bericht leest is de kans groot dat je je ooit hebt geabonneerd om mijn transitie te volgen. Ik heb deze plek door de jaren heen gebruikt om te schrijven over wat ik allemaal doormaakte. Deels om anderen een beetje op de hoogte te houden, deels om een inkijkje te geven in mijn transitie, maar vooral om mijn eigen gedachten te kunnen ordenen. Denken doe ik namelijk het best als ik schrijf.

Het medische deel van mijn transitie heb ik inmiddels wel achter de rug, het sociale deel ook wel. Daarover heb ik simpelweg niet zoveel meer te vertellen. Maar ik begon het schrijven steeds meer te missen. Daarom heb ik besloten mijn blog weer nieuw leven in te blazen. Om een plek te hebben om mijn woordenbrei te bewaren en wellicht zo af en toe er nog iemand mee te kunnen amuseren of wat nuttige info te kunnen delen.

Het soort berichten dat ik hier wil schrijven zal een andere stijl gaan hebben dan in ye olde transitie times. Ik heb al een lijstje met ideeën en opzetjes paraat. Verwacht hier dingen over actualiteit rondom queer onderwerpen (ik blijf een activist), informatieve dingen, of brain farts over pop-cultuur en andere dingen waar ik graag over denk, filosofeer en schrijf. Andere mensen beginnen een podcast of gaan video-essays publiceren op YouTube. Ik houd het lekker bij geschreven woord.

Dus als je hier ooit hebt geabonneerd voor mijn transitie en je hebt geen zin in random ramblings: meldt je dan gerust af. Blijf je (voorlopig) nog wel? Leuk! Omdat ik zo enorm professioneel ben ga ik de vernieuwingen gewoon on the fly en live doen. Dus een obligatoir under consttruction plaatje is op zijn plek, brings back memories van de goede oude Geocities tijd. (Ja, ik ben zó oud. Nee, ik zal je de geanimeerde cursors besparen.)

Under Construction

2 Comments

  1. Jinny says

    Ik had al zoiets, leeft ze nog?
    Ik ga je schrijfsels weer lezen meis…

  2. Wat leuk om weer van je te horen! Hoop tussendoor ook te lezen hoe het met je gaat nu.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.