In de Media, Maatschappij
comment 1

Last Week Tonight: Transgender rights

Afgelopen zondag, 28 juni, koos John Oliver in zijn talkshow Last Week Tonight  ervoor om niet uitgebreid verslag te doen van de Hooggerechtshofuitspraak over het homohuwelijk. In plaats daarvan focused hij op de T-fractie van de LGBT’s en geeft beschouwing op transgender rechten en maatschappelijke kwesties. in de Verenigde Staten. De juridische zaken lopen in Nederland lopen gelukkig niet volledig parallel aan de VS, maar de maatschappelijke issues grotendeels wel.

Vragen naar mijn genitaliën door wildvreemden? Check!
Gedoe over gebruik van mijn naam? Check!
Problemen met identificatie? Check en Check!
Conclusies trekken over mijn geaardheid? Check!

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.