Beschuit met muisjes, Genderteam
Leave a comment

Diagnose

Vandaag heb ik te horen gekregen dat mijn diagnose offcieel is! De psychologen hebben mijn gevoelens bevestigt.

Ik had natuurlijk al wel een heel sterk vermoeden, toen ik twee weken terug vast even mijn naam en geslacht in de administratie van het VUmc mocht aanpassen. Maar toch, er had nog altijd een teambespreking roet in het eten kunnen gooien. Voor mij is het een mijlpaal, een beschuit-met-roze-muisjes moment. Er zullen meer van die momenten gaan komen. Morgen heb ik weer contact met het genderteam om een afspraak bij de endocrinoloog in te plannen.

Ik heb gelijk het moment gebruikt om dit blog uit te breiden. Bovenaan de pagina vind je nu een aantal tabbladen. Daar staan nu ook een open brief en de veel gestelde vragen tussen. Daar kan je in een notedop lezen waar ik nu mee bezig ben. Nu steeds meer collega’s op mijn werk er al van weten zal ik over niet al te lange tijd een link naar die twee documenten en dit blog op mijn Facebook gaan zetten.

 

0 Comments

 1. thesmittenimmigrant says

  Gefeliciteerd met je diagnose!

  Enne, ook met de uitbreiding op je blog. Ik vind het heel leuk om te zien hoe je je weg hierin vindt.

 2. peter says

  Tjonge.Wat heb ik een boel respect voor jou.
  Ik vind je nu een super tof persoon,en dat zal ik ook blijven vinden.
  En gelukkig kan ik met mijn vragen over technische dingen gewoon naar je toe blijven komen, en dat zijn er nogal wat.
  Als ik verder iets voor je kan doen laat het me weten en als het in mijn macht ligt zal ik heet doen.
  Thumbs up.en heel veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen.
  Groeten Peter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.