Van de hak op de tak
comments 2

Fading Gender is verhuisd!

Verhuisbericht

Ik heb er al een tijdje over gedacht een eigen site en toen .blog als top level domein beschikbaar kwam heb ik het doorgezet: mijn blog is voortaan te vinden op fadinggender.nl. Met dank aan eMendo-IT dat de hosting en domeinnaam heeft gesponsord. Dat het een .nl en geen .blog is geworden heeft vooral te maken met herkenbaarheid. Noem me conservatief, ik heb niets met vanity-urls als .blog of .amsterdam. Ik vind .nl veel herkenbaarder. En ik heb zo meer ruimte om mijn site een andere richting op te sturen als ik dat in de toekomst zou willen.

Verhuisbericht

Behalve dat je voortaan fadinggender.nl in de adresbalk van je browser ziet staan veranderd er voor jou als gebruiker weinig. Alle abonnementen en volgers heb ik gelukkig gewoon kunnen meeverhuizen naar mijn nieuwe domein. Ook alle links die verwijzen naar mijn oude blog worden automatisch doorgestuurd.

Ik ben nog op zoek naar een mooier WordPress thema, ik draai nu nog steeds met het Twenty-Eleven jaarthema en ik ben toe aan wat moderners. Dat zal een project voor januari worden, want ik weet ook nog niet wat ik dan wél wil.

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.