In de Media
comment 1

#WhatTransLooksLike

The Huffington Post, een liberaal-progressieve nieuwssite, is een intiatief gestart om transpersonen zichtbaarder te maken. Niet alleen in Nederland is er in de media meer aandacht voor transgenders in de media. Ook in de VS staat het onderwerp het afgelopen jaar in de kijkers. Bijvoorbeeld Laverne Cox, de actrice bekend van Orange is the New Black, sierde in Juni van dit jaar de cover van Time Magazine.

Om meer aandacht te krijgen voor transgenderissues en vooral om te laten zien dat transgenders toch vooral hele gewone alledaagse mensen zijn riep The Huffington Post op om vooral foto’s te tweeten met de hashtag: #whattranslookslike. Op de site van de Huffington Post  is een selectie uit de foto’s te vinden. Op twitter vind je nog meer foto’s, want de hashtag is nog steeds populair en de actie krijgt nog steeds aandacht.

Mijn eigen bijdrage:

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.