Voortgang
comments 4

Goede voornemens

Een nieuw jaar begint natuurlijk met goede voornemens. Ik heb erover nagedacht, maar kan geen zinnige goede voornemens bedenken. Afgelopen jaar is bizar te noemen, ik heb mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet. Als dit jaar net zo turbulent wordt als vorig jaar, dan is er geen voornemen te bedenken. Teveel onvoorspelbare dingen die zijn gebeurt. Op dit moment verwacht ik niet heel erg veel rare dingen dit jaar te gebeuren.

Met mijn transitie ben ik nu op weg, dat proces gaat natuurlijk gewoon door. Maar nu het eenmaal in gang is gezet verwacht ik gewoon niet dat er hele ingrijpende dingen gaan gebeuren. Ik moet wel na gaan denken over het wel of niet doen van dé operatie. Ik heb daar nog steeds twijfels over, ik zie er de voordelen van in, maar zo’n zware ingreep heeft ook zo zijn nadelen. Met logopedie ga ik gewoon rustig verder en ook mijn lichaam zal nog verder veranderen onder invloed van de hormonen die ik neem.

Dit is ook het jaar dat ik mijn dertigste verjaardag ga vieren. Terwijl ik ook van plan ben mijn eerste onjaardag, de eerste verjaring van mijn nieuwe start te gaan vieren. Afgelopen jaar heb ik geen aandacht besteed aan mijn verjaardag. Ik had er gewoon geen zin in. Ik voelde me niet lekker in mijn vel, ik zat aan de vooravond van medicatie. Ik was gewoon met andere dingen bezig. Dit jaar wil ik wel weer gewoon mijn verjaardag vieren en ook al is het mijn dertigste, ik zal altijd 29 blijven. Ik ben nu in de positie dat je niet meer hoort te vragen naar mijn leeftijd. 😉 Ik heb het idee opgevat om mezelf voor mijn verjaardag een fotoshoot cadeau te doen, hoe dat gaat uitwerken weet ik nog niet precies.

Of er andere bijzondere dingen gaan gebeuren? Ik zou het niet weten, de toekomst is onzeker. Wie weet wordt de transgenderwet aangenomen en kan ik dit jaar nog een nieuw paspoort aanvragen. Nou moet ik dat toch al, mijn huidige verloopt dit jaar en ik zou er graag een hebben waar mijn nieuwe naam op staat. Verder…. Verder kan ik niet voorspellen wat er dit jaar gaat gebeuren, de tijd zal het leren.

4 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.