Overige
Leave a comment

Vijfduizend!

Ik schrijf dit blog hoofdzakelijk voor mijzelf. Schrijven is voor mij een fijne manier om mijn gedachten te ordenen. Iets neerschrijven op een manier zodat anderen het kunnen begrijpen, helpt mij mijzelf beter te begrijpen. Maar ik ben dan wel zo narcistisch dat ik dagelijks mijn WordPress statistieken bekijk. Veel lezers, en vooral re-tweets, likes en reacties zijn natuurlijk fijne egostrelerij.

Dit weekende heeft mijn blog haar vijfduizendste pageview geserveerd. Ik vind dat best wat, dat er vijfduizend keer naar een van mijn schrijfsels is gekeken in ongeveer een half jaar tijd. Ik ben daar best trots op.

Morgen weer een gewone blog.

0 Comments

  1. Gerrie says

    Terecht dat je daar trots op bent. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. 🙂

  2. Dit is een leuke blog om te lezen en te volgen. Bij deze heb ik je blog toegevoegd aan het lijstje van blogs/websites op transvrouw.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.